Jumat, 05 November 2021

λίβερπουλ μπαρτσελόνα 4-0

Vid Γιώργος Καραμάνος 7 Μαΐου 2019 - 2355. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του Λίβερπουλ Μπαρτσελόνα 4-0 για τα ημιτελικά του Champions League.


Lionel Messi Photostream Liverpool Barcelona Champions League Barcelona

Διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 4-0 και έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό της Μαδρίτης.

λίβερπουλ μπαρτσελόνα 4-0. Λίβερπουλ Μπαρτσελόνα 4-0 συντάκτης Γιώργος Ευστρατίου Δημοσιεύτηκε 8 Μαΐου 2019 Ενημερώθηκε 8 Μαΐου 2019. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό του UCL με τους μπλαουγκράνα να έχουν τεράστιο αβαντάζ για πρόκριση στον τελικό με το 3. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με τους μπλαουγκράνα του Λιονέλ Μέσι να έχουν τεράστιο αβαντάζ για πρόκριση στον τελικό με το 3-0 στην Βαρκελώνη.

Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα 4-0 ΤΕΛΙΚΟ Οι κόκκινοι του Μέρσεϊσαϊντ ξέρουν ότι πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον τρία γκολ δίχως απάντηση από. Μυθική ανατροπή από την Λίβερπουλ που επικράτησε με 4-0 της Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ και παρά την ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Δείτε περισσότερα Αθλητικά Νέα πατώντας ΕΔΩ.

Στο πιο μυθικό βράδυ του. Η Λίβερπουλ διέλυσε 4-0 την Μπαρτσελόνα και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του ucl videos. Κανείς δεν της έδινε τύχη κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Λίο Μέσι αλλά στο Άνφιλντ ποτέ de μπορείς να είσαι ήσυχος και η Λίβερπουλ πετυχαίνοντας την κορυφαία ανατροπή στην σύγχρονη ιστορία της επικράτησε με 4-0 έχοντας.

Ελειπε ο Σαλάχ έλειπε ο Φιρμίνο αλλά. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Champions League Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα 4-0Κανείς δεν το πίστευε. Λίβερπουλ Μπαρτσελόνα 4-0.

Κανείς δεν το πίστευε. Μόνο η Λίβερπουλ γύρισε έτσι έναν τελικό μόνο η Λίβερπουλ έναν ημιτελικό στο Champions League. Η Μπαρτσελόνα έλιωσε στο καμίνι του Άνφιλντ.

Η πρόκριση του αιώνα. ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στο 56 έγραψε το 3-0 και το 4-0 διαμόρφωσε στο 78 ο. Στο πιο μυθικό βράδυ του Ανφιλντ οι Reds διέλυσαν 4-0 την Μπάρτσα και ξαναέγραψαν ιστορία.

Μόνο η Λίβερπουλ γύρισε έτσι έναν τελικό μόνο η Λίβερπουλ έναν ημιτελικό στο Champions League. Η Λίβερπουλ πέτυχε το θαύμα το απίστευτο το ασύλληπτο. WwwcosmotetvgrΕγγραφείτε στο κανάλι της COSMOTE TV.

Επική πρόκριση στον τελικό του Cjampions League για την Λίβερπουλ επικρατώντας με 4-0 επί της ΜπαρτσελόναΓια. Η Λίβερπουλ πέτυχε το θαύμα το απίστευτο το ασύλληπτο. Απίστευτο μοναδικό ιστορικό.

Κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου η τρομερή Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ διέλυσε με 4-0 την παρέα του Μέσι και ακυρώνοντας το 3-0 του. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Η Λίβερπουλ διέλυσε 4-0 την Μπαρτσελόνα και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παίρνοντας το.

Ονειρο ζει μην την ξυπνάτε τη Λίβερπουλ ενώ τον χειρότερό της εφιάλτη βίωσε η Μπαρτσελόνα στο θρυλικό Ανφιλντ. Httpbitly2Vc8admΠαρακολουθήστε τα highlights. Λίβερπουλ Μπαρτσελόνα 4-0.


Pin On 붐붐티비


Pin By Neil Hughes On Liverpool Liverpool Team Liverpool Football Liverpool Football Club Players


Pin On Football


Liverpool 4 0 Barcelona Relive All The Goals And Action Liverpool Liverpool Goalkeeper Liverpool Football Club


Pin On Football News Soccer


Liverpool Beat Barcelona The Greatest Comeback Ever Liverpool S Divock Origi Scores His Side S Fourth Goal Of The G Liverpool Liverpool Goalkeeper Comebacks


Liverpool 4 0 Barcelona 4 3 Agg Reds Reach Champions League Final Champions League Final Liverpool Team Liverpool


Pin On Tyc Sports


Pin On Barca


Liverpool 4 0 Barcelona 4 3 Agg Reds Reach Champions League Final Champions League Final Liverpool Team Champions League


Pin On Sports Gossip News


Pin On Liverpool Football Club


Liverpool Decimate Barcelona 4 0 To Qualify For Uefa Champions League Final Liverpool Football Liverpool Football Club Liverpool


Pin On All Sports News Football Leagues And Match Highlights


Pin On Goal Post M To


Pin On Liverpool Fc 4 0 Fc Barcelona


Liverpool 4 0 Barcelona 4 3 Agg Reds Reach Champions League Final Champions League Liverpool Champions League Liverpool


Nly The 6th Time In History Barcelona Have Conceded 4 Goals In A Uefa Match Incredible Pemain Sepak Bola Sepak Bola


20190507 Liverpool 4 0 Barcelona Divock Origi Liverpool Chelsea Fans Deportivo La Coruna

Tidak ada komentar:

Posting Komentar